Gratis Hockeyskole

Gratis det semesteret du starter!

Nidaros Hockey Bredde inviterer jenter og gutter i alderen 3-10 år til å prøve ishockey gratis sammen med oss. Du betaler kun medlemsavgift 

PÅMELDING GJØRES HER

Treningstid

Onsdager kl. 17:45

Helg: Tidspunkt kan variere pga arrangement i ishall. Tider blir informert om i Spond.

Oppmøte

Møt opp i god tid (ca. 30 min) slik at barna rekker skifte. Barna bør være ferdig skiftet 5 min før treningen starter. Garderoben er en flott arena for barna å bli kjent.

Utstyr

Ta med deg:

Skøyter, hansker og hjelm (sykkelhjelm går fint). Vi har utstyr til utlån tså langt lageret rekker. Ta gjerne med en vannflaske.

Aktiviteter på isen

Grunnleggende skøyteteknikk. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Trenerne tilpasser utfordringer etter ferdighetsnivå for mestring og fremgang hos barna.

Foreldreinvolvering

Trenere og lagledere gir veiledning og hjelp i garderoben. Erfarne trenere tar over ansvar på isen. Mulighet for foreldre å kose seg på tribunen. 

Vi en foreldredrevet klubb drevet på dugnad. Vi trenger alltid ekstra personer på og utenfor isen. Ta kontakt med lagleder om du ønsker bidra.

Fordeler med ishockey

  • Mestringsfølelse
  • Motorikk, koordinasjon, og balansetrening
  • Lagspill, samarbeid, og vennskap
  • Sosialisering: Ishockey skaper vennskap og nettverk utenfor skolekretsen. Garderobekulturen er kjent for å fremme gode vennskap.

Vi ser frem til å bli kjent med både barn og foresatte i Nidaros Hockey Bredde!